Integration med Facebook installeret

Det er lidt bøvlet at administrere to forskellige systemer som i mit tilfælde bruger forskellige metoder til at logge brugerne ind. Det betyder at brugerne på mine sider skal logge ind på begge systemer for at kunne bruge de respektive sider, ikke særlig brugervenligt… Jeg har støvsuget nettet for en måde at synkronisere de to systemer, men endte med selv at lave nogle modifikationer, der i det mindste gør det muligt at bibeholde samme brugernavn og password på de to sider. Samtidig har jeg fjernet mulighederne for at opdatere email og kodeord i WordPress, så det kun kan ske gennem TYPO3.

I dag slog det mig, at jeg lige kunne undersøge mulighederne for at anvende FacebookConnect. Jeg er ret sikker på at størstedelen af brugerne her på siden har en konto hos Facebook, og med FacebookConnect ville det være muligt for dem at logge ind ét sted, og derefter bruge begge sider. Det viste sig at både TYPO3 og WordPress understøtter FacebookConnect og der skulle kun få modifikationer til, for at løsningen blev som jeg ville have den.

Resultatet er at man nu kan logge ind på siderne her via FacebookConnect. I fremtiden betyder det også at siderne vil kunne sende “nyheder” til brugernes Facebook konti, såfremt de ønsker at gøre omverdenen opmærksom på f.eks. nye blogindlæg.

   

  1 besvarelse

  1.   

    [...] blog, bla bla bla”, noget i den stil. Som jeg har skrevet for nyligt, så har jeg installeret integration med facebook, det var derfor det første plugin, der kom under mistanke. Da jeg ikke fandt nogen problemer her, [...]

Skriv en kommentar

   

*